Ceasurile de mana sunt accesorii importante pentru barbati!

  • ar putea sa nu mai fie nevoie de un ceas pentru a spune ora, dar ca o declaratie de moda si un accesoriu stilat, chiar nu poate fi inlocuit , mai ales daca esti un barbat caruia ii plac lucrurile frumoase. Cu toate acestea, este adevarat, barbatii pot purta cu siguranta tot felul de bijuterii daca aleg, dar pentru a tine pasul cu propriul stil, ceasul este probabil singura bijuterie care nu se demodeaza niciodata.

Barbatilor le este greu sa-si scoata accesoriile in acelasi mod in care o fac femeile. Lumea este un loc mult mai progresist decat a fost candva, dar asta nu inseamna ca este gata sa vada un barbat purtand bijuterii in acelasi mod ca o femeie. Deci un ceas este un compromis ideal. Poti sa ai in continuare propriul tau stil, poti sa-ti imbunatatesti propriul aspect, poti avea un alt ceas care sa se potriveasca cu diferite tinute si nimeni nu se va gandi de doua ori la asta. Un ceas va ofera libertate de exprimare pentru care nu trebuie sa va faceti griji. Unul dintre cele mai mari argumente impotriva purtarii unui ceas este ca nu aveti nevoie de unul cand aveti timp pe telefon oricand doriti. Cu toate acestea, cand te gandesti cu adevarat la asta, acesta nu este deloc un argument prea mare. De fapt, cand te gandesti cu adevarat la asta, nu are niciun sens. Magazinul ceasuri-shop.ro are intotdeauna oferte foarte bune pentru cei care isi doresc ceasuri de calitate !

Telefonul nu va fi intotdeauna in mana. De cele mai multe ori va fi intr-un sertar, geanta, buzunarul sau in alt loc unde nu se poate ajunge (mai ales daca sunteti la serviciu). Pentru a gasi timp, trebuie sa scoateti acel telefon de oriunde este pastrat pentru a-l arunca o privire.

Daca aveti un ceas la incheietura mainii, este mult mai convenabil; puteti doar sa aruncati o privire rapida si sa aflati ora imediat, fara nicio agitatie sau nicio intrerupere a ceea ce faceti. Diferenta poate fi doar de cateva secunde, dar este suficient pentru a arata ca ceasurile sunt o optiune mai buna decat sa te bazezi pe telefonul tau, mai ales daca bateria smartphone-ului tau nu este prea fiabila.

In lumea moderna de astazi, majoritatea lucrurilor pe care le cumparam sunt facute pentru a fi inlocuite rapid, ci nu petru a fi pastrate generatie dupa generatie. Un ceas, insa, poate fi pastrat. Desigur, cu cat cheltuiti mai multi bani pe el, cu atat va dura mai mult , dar adevarul este ca, indiferent daca este un Rolex  sau  un ceas no brand de la un magazin local, acesta este ceva ce poate fi dat celor dragi, lasat intr-un testament si, in general, poate fi ceva care ii va ajuta pe altii sa-si aminteasca de tine mult timp dupa ce ai plecat.

S-ar putea chiar sa detii un ceas pe care l-a detinut bunicul sau strabunicul tau. Daca da, vei sti cat de pretios este acest ceas si cat de important este pentru familie. Alegerea ceasului potrivit acum ar putea insemna ca poti oferi ceva la fel de pretios si important.