Dezinsectie profesionala: cum sa va asigurati ca aveti parte de un serviciu de calitate

Dezinsectie și deratizare profesionale la cel mai înalt nivel – Compania DDD® este partenerul dvs. de încredere în servicii DDD de dezinsectie, dezinfectie și deratizare. Cu puncte de lucru în orașele Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca, Targu Jiu, Panciu și servicii la nivel național, Compania DDD®  este specializată în eliminarea insectelor și rozătoarelor din case, clădiri și mediul de afaceri. Colaborăm cu profesori veterinari, ingineri de mediu și biologi pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii de dezinsectie, dezinfectie și deratizare din industrie. Aflați cum să vă protejați familia, angajații și afacerea împotriva infestărilor cu insecte și rozătoare, citind mai departe.

Serviciul de Dezinsectie profesionala este o măsură importantă pentru a menține o casă sau o clădire igienică și sigură. O intervenție adecvată poate elimina rapid și eficient infestările cu insecte, dar pentru a beneficia de un serviciu de calitate, trebuie să alegeți o firmă de dezinsectie de încredere. În acest articol, vom discuta despre cum să vă asigurați că aveți parte de un serviciu de dezinsectie profesional de calitate.

 1. Căutați o firmă cu experiență și calificări

Înainte de a alege o firmă de dezinsectie, este important să verificați dacă aceasta are experiență și calificări adecvate. Căutați o firmă care are o istorie solidă și care este specializată în dezinsectie. În plus, verificați dacă firma este licențiată și certificată de către autoritățile locale sau de către o organizație specializată în dezinfectare. Acestea arată că firma are cunoștințe și abilități necesare pentru a furniza servicii de dezinsectie profesionale.

 • Verificați recenziile și recomandările

Verificarea recenziilor și a recomandărilor poate fi utilă în alegerea unei firme de dezinsectie de încredere. Căutați recenzii pe site-uri specializate sau întrebați persoane cunoscute care au apelat la serviciile de dezinsectie. În plus, puteți verifica și recomandările de pe site-ul firmei de dezinsectie. Acestea pot oferi informații despre experiența și abilitățile firmei în furnizarea de servicii de dezinsectie.

 • Verificați ce produse și tehnologii sunt folosite

O firmă de dezinsectie de încredere ar trebui să utilizeze produse și tehnologii de ultimă generație, care sunt eficiente și sigure. În plus, acestea ar trebui să fie aprobate de autoritățile locale și să fie conforme cu normele și standardele de siguranță. Întrebați firma ce produse și tehnologii sunt utilizate și cum acestea vor fi aplicate în cazul dumneavoastră.

 • Verificați dacă firma oferă o inspecție inițială și un plan de acțiune

O firmă de dezinsectie de încredere ar trebui să ofere o inspecție inițială pentru a identifica sursele infestării și gradul de infestare. În plus, firma ar trebui să furnizeze un plan de acțiune detaliat, care să cuprindă informații despre produsele și tehnologiile utilizate, costuri, timpul necesar pentru intervenție, precum și instrucțiuni pentru pregătirea înainte de intervenție.

 • Verificați garanția și serviciile post-intervenție

O firmă de dezinsectie de încredere ar trebui să ofere, de asemenea, o garanție pentru serviciile sale. În general, garanția ar trebui să acopere o perioadă de cel puțin 30 de zile, timp în care firma ar trebui să acopere orice problemă care apare în urma intervenției. În plus, o firmă de dezinsectie de încredere ar trebui să ofere și servicii post-intervenție, precum instrucțiuni privind curățarea și întreținerea în urma intervenției și un program de întreținere periodic.

 • Întrebați despre politica de siguranță și sănătate

Atunci când alegeți o firmă de dezinsectie, asigurați-vă că aceasta are o politică solidă de siguranță și sănătate. Întrebați despre produsele și tehnologiile utilizate și verificați dacă acestea sunt sigure pentru animalele de companie, copii sau persoane cu probleme de sănătate. O firmă de dezinsectie de încredere ar trebui să aibă o abordare precaută și să ia în considerare orice nevoie specială sau preocupare pe care o aveți.

 • Verificați costurile și comparați ofertele

Costul serviciilor de dezinsectie poate varia în funcție de locație, dimensiunea proprietății, tipul de infestare și alte factori. Înainte de a alege o firmă de dezinsectie, verificați costurile și comparați ofertele de la mai mulți furnizori. Asigurați-vă că comparați prețurile, dar și calitatea serviciilor oferite și garanțiile asociate.

Pe de alta parte iată câteva motive pentru care trebuie să alegi o firmă autorizată de profesioniști în dezinsecție:

 • Îți dorești ca tratamentul pentru combaterea insectelor să fie aplicat de persoane fără experiență și calificări, nu-i așa?
 • Vrei să ai parte de un serviciu care să nu respecte normele de siguranță și să îți pună în pericol sănătatea și cea a celor dragi?
 • Dorești ca serviciul să fie executat de persoane care nu sunt echipate corespunzător și nu folosesc produse omologate și eficiente?
 • Îți place să plătești bani pe un serviciu care nu îți aduce rezultatele dorite și să te confrunți în continuare cu problemele de insecte?
 • Crezi că este ok să lucrezi cu o firmă care nu are autorizații și certificări în domeniu, dar care îți promite luna de pe cer?
 • Nu ți-ar plăcea să te trezești cu o echipă de oameni care să îți invadeze casa sau biroul, fără să îți ceară permisiunea, doar pentru că au văzut că ai probleme cu insectele?
 • Crezi că este mai bine să aplici singur tratamente pentru combaterea insectelor, în loc să apelezi la serviciile specialiștilor în domeniu?
 • Nu crezi că este mai bine să pui în pericol sănătatea ta și a celor din jur, folosind produse toxice și neomologate?
 • Nu îți place să lucrezi cu oameni care îți oferă garanții și asigurări că serviciul va fi executat corespunzător și că nu vei mai avea probleme cu insectele?
 • Crezi că este ok să plătești mai mult pentru un serviciu mai slab și neeficient?

Sper că aceste argumente te-au convins că merită să lucrezi cu o firmă autorizată și cu profesioniști în domeniul dezinsectiei, pentru a avea parte de cele mai bune soluții în prevenirea și combaterea insectelor!

În concluzie, o firmă de dezinsectie de încredere ar trebui să aibă experiență și calificări adecvate, să folosească produse și tehnologii sigure și eficiente, să ofere o inspecție inițială și un plan de acțiune detaliat, să ofere garanție și servicii post-intervenție, să aibă o politică de siguranță și sănătate solidă, și să ofere prețuri competitive și oferte de calitate. Pentru a vă asigura că alegeți o firmă de dezinsectie de încredere, luați în considerare toți acești factori și alegeți cea mai potrivită opțiune pentru nevoile dumneavoastră.

Rezolvați problemele de infestare cu insecte și rozătoare cu Compania DDD® ! Suntem specializați în dezinsectie, dezinfectie și deratizare și vă putem ajuta să eliminați orice infestare cu siguranță și eficientă. Contactați-ne astăzi pentru o consultare gratuită și un plan personalizat de intervenție. Echipa noastră de profesioniști cu experiență va pune în aplicare cele mai bune practici și tehnologii pentru a vă oferi un mediu curat și sigur. Compania DDD® este partenerul dvs. de încredere pentru servicii de dezinsectie, dezinfectie și deratizare la cel mai înalt nivel.

Compania DDD®  livreaza cea mai bună experiență prin servicii rapide de dezinfectiedezinsectie si deratizare, eficiente si inovatoare la preturi competitive. 

Dispecerat general comenzi: 021/9662

Sediul central din Bucuresti021.345.06.88, 021.345.08.22, 0763.662.662 office@companiaddd.ro

Compania DDD® Bucuresti – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa este: Aleea Taifunului, nr.17, Sector 3, Bucuresti, 032328

Sediul Cluj: 0766.472.274 cluj@companiaddd.ro

Compania DDD® Cluj – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Pajistei nr.49, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, 400638

Sediul Timisoara: 0738.946.773 timis@companiaddd.ro

Compania DDD® Timisoara – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Albastrelelor, nr.20, Timioara, Jud. Timis, 307200

Sediul Constanta: 0786.727.027 constanta@companiaddd.ro

Compania DDD® Constanta – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Calarasi, nr.63A, Constanta, Jud. Constanta, 900178