Cocktail-uri de vară răcoritoare pentru a te bucura de zilele toride

Cu temperaturile care se încălzesc și soarele care strălucește, vara este momentul perfect pentru a savura cocktail-uri delicioase și răcoritoare. Din fericire, există multe opțiuni de cocktail-uri de vară care să te ajute să te răcorești și să te relaxezi în zilele toride. În acest articol, îți prezentăm câteva dintre cele mai delicioase cocktail-uri de vară pentru a te bucura de această perioadă a anului.

  1. Margarita Margarita este un cocktail clasic de vară, care se prepară din tequila, suc de lime și Cointreau sau Triple Sec. Ingredientele sunt amestecate împreună cu gheață și servite cu marginea paharului acoperită cu sare.
  2. Mojito Mojito este un cocktail cubanez clasic, care se prepară din rom, mentă, zahăr, suc de lime și apă minerală. Ingredientele sunt măcinate ușor împreună și servite cu gheață și un vârf de mentă proaspătă.
  3. Pina Colada Pina Colada este un cocktail cu gust tropical, care se prepară din suc de ananas, lapte de cocos și rom. Ingredientele sunt amestecate împreună cu gheață și servite cu o felie de ananas și o umbrelă de cocktail.
  4. Daiquiri Daiquiri este un cocktail cubanez simplu, care se prepară din suc de lime, zahăr și rom. Ingredientele sunt amestecate împreună cu gheață și servite cu o felie de lime.
  5. Aperol Spritz Aperol Spritz este un cocktail italian răcoritor, care se prepară din Aperol, Prosecco și apă minerală. Ingredientele sunt amestecate împreună cu gheață și servite cu o felie de portocală.
  6. Gin Tonic Gin Tonic este un cocktail britanic clasic, care se prepară din gin, tonica și suc de lămâie sau lime. Ingredientele sunt amestecate împreună cu gheață și servite cu o felie de lime.
  7. Bellini Bellini este un cocktail italian rafinat, care se prepară din suc de piersici și Prosecco. Ingredientele sunt amestecate împreună și servite cu o felie de piersici.
  8. Caipirinha Caipirinha este un cocktail brazilian simplu, care se prepară din rom brazilian, zahăr și suc de lime. Ingredientele sunt măcinate împreună și servite cu gheață și o felie de lime.
  9. Sangria Sangria este un cocktail spaniol cu fructe, care se prepară din vin roșu, fructe proaspete tăiate, brandy și suc de portocale. Ingredientele sunt amestecate împreună și servite cu gheață.
  10. Blue Lagoon Blue Lagoon este un cocktail cu gust răcoritor, care se prepară din votcă, Blue Curacao și suc de lămâie sau lime. Ingredientele sunt amestecate împreună cu gheață și servite cu o felie de lime.