Primarul comunei Brebu- „SCRISOARE DESCHISA” ca urmare a mizerabilei grozavii care a „aruncat” intr-un cadru didactic „inert” cu o orgie de neimaginat!

[ad_1]

„În fond și la urma urmelor”, este în joc viitorul unor copii, darși crearea unui precedent periculos. ȘCOALA trebuie să rămână… ȘCOALĂ!

Așa este: NU! NU ABANDONĂM sub nicio formă subiectul teribil al grozăviei (cum să mai numim???) de la școala din Pietriceaua- comuna Brebu, grozăvie cumplit ce a stârnit și încă stârnește valuri de reacții în toată țara în toate mediile și straturile sociale. Și totul mai cu seamă că filmulețul devenit celebru deja, se observă cum, aproape inexplicabil sau… apocaliptic (fără să exagerăm deloc!) doamna profesoară implicată la un moment dat zâmbește, aproape râde și… pare nicidecum siderată de ceea ce i se întâmplă (mimarea grobiană a actelor sexuale), ba chiar… liniștită sau indiferentă… (apropos: vă aduceți aminte că ar fi spus conducerii școlii cu pricina că, în opinia sa „nu s-a întâmplat nimic grav”???). Și știți de ce nu abandonăm subiectul?! Pentru că nu dorim a se crea un precedent, pentru că dorim ca așa ceva SĂ NU SE MAI ÎNTÂMPLE, pentru că așteptăm reacții, efecte de la IȘJ Prahova, de la Minsiterul Educației… dincolo de acele celebre mustrări scrise și… „eventual” o scădere a notei la purtare în cazul acelor elevi… și pentru că suntem conștienți de gravitatea faptului și de impactul acestuia.

 Și pentru a contura totul așa cum se cuvine, vă facem cunoscut că pe 16 aprilie,  chiar în prima zi de Paști, pe contul de socializare al Primăriei Brebu a fost publicată o Scrisoare Deschisă din partea Primarului Adrian Ungureanu. Și ni se pare absolut firesc să publicăm conținutul acestui document.

Scrisoarea deschisă-AICI.

Articolul Primarul comunei Brebu- „SCRISOARE DESCHISA” ca urmare a mizerabilei grozavii care a „aruncat” intr-un cadru didactic „inert” cu o orgie de neimaginat! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]