Prietenii tăi tocmai s-au mutat într-o nouă locuință? Iată câteva idei de cadouri de casă nouă pe care le poți oferi

Prietenii tăi se mută la casa visurilor lor? Nu lăsa acest eveniment important pentru ei să treacă neobservat! Atunci când oferi un cadou de casă nouă, trebuie să știi că gestul tău contează foarte mult, deoarece arată faptul că ți-ai rupt din timpul tău pentru a le oferi ceva care să le amintească mereu de momentul în care au reușit să se mute în propria lor casă. Cu siguranță aceștia te vor invita la ei sau vor organiza o petrecere, iar acesta este momentul oportun în care să le oferi o mică atenție.

5 idei de cadouri de casă nouă pe care le poți face prietenilor tăi

Un coș de bun venit

Adună într-un coș câteva elemente mărunte, dar care sunt esențiale într-o locuință, cum ar fi produse de curățat, prosoape de bucătărie, lumânări, bețișoare parfumate sau chiar câteva snack-uri și fructe. Cu un astfel de coș, cu siguranță prietenii tăi vor răsufla ușurați, pentru că i-ai ajutat cu aceste lucruri, fiindcă, în haosul mutării, lucrurile mărunte sunt cele care rămân la urmă.

O plantă

O plantă este cadoul ideal deoarece aduce un plus de viață și de prospețime în casa prietenilor tăi. Ia în considerare plante care nu necesită extrem de multă atenție, pentru a nu le da prea multe bătăi de cap proprietarilor. Însă, în cazul în care aceștia au și o curte sau o grădină, de ce să nu le oferi flori sau pomi pe care să-i poată planta acolo? Poți arunca o privire pe site-ul celor de la Verdena.ro, deoarece aici găsești magnolia Susan, plantă care reprezintă un cadou excelent, fiindcă primăvara te poate bucura cu frumusețea florilor ei.

Gadgeturi smart pentru casă  

Dacă prietenii tăi sunt pasionați de tehnologie și sunt la curent cu tot ce apare nou, probabil că știi deja cât de mult îi pot ajuta gadgeturile smart în noua lor casă. De aceea, poți alege să le oferi un termostat inteligent, pe care îl pot controla cu ajutorul telefonului sau becuri inteligente și cu siguranță cadoul tău nu va trece neobservat.

 Carduri cadou

O idee practicată în ultimul timp în materie de cadouri, în cazul în care nu ești sigur de  preferințele persoanei respective, un card cadou poate fi alegerea perfectă. Acest lucru este datorat faptului că, în acest fel le oferi prietenilor tăi libertatea de a alege singuri ce să își achiziționeze. În plus, pentru a fi în temă, poți opta pentru un card de la un magazin cu obiecte pentru casă sau decorațiuni.

Un set de relaxare

În acest set poți include un difuzor cu uleiuri esențiale pentru aromaterapie. Nu doar că mirosul din noua lor casă va fi superb, dar folosind uleiurile esențiale potrivite, prietenii tăi își pot crea o atmosferă relaxantă, care să le îmbunătățească atât starea de bine, cât și calitatea somnului. În plus, poți completa setul cu pături confortabile, cești de ceai sau orice alte elemente crezi că sunt folositoare într-o locuință.

Prin urmare, nu uita să ții cont de încă un lucru și anume, stilul și preferințele persoanelor respective, în materie de cadouri și obiecte pentru casă. Însă, dacă reușești să alegi un cadou potrivit, prietenii tăi îl vor folosi mult timp de acum încolo.

Sursă foto: pexels.com