Galileo Topo realizează planuri cadastrale detaliate și întocmește toate documentele necesare pentru întabulare, esențiale pentru înregistrarea legală a proprietăților.

Galileo Topo realizează planuri cadastrale detaliate și întocmește toate documentele necesare pentru întabulare, esențiale pentru înregistrarea legală a proprietăților.

Actualizare și Rectificare Cadastrală

Serviciile de actualizare și rectificare cadastrală mențin datele corecte și conforme cu legislația, asigurând integritatea informațiilor despre proprietăți.

Relevee și Planuri de Amplasament

Compania efectuează relevee precise și elaborează planuri de amplasament, esențiale pentru dezvoltările imobiliare și proiectele de construcție.

Dezlipire și Alipire Imobile

Galileo Topo oferă servicii de dezlipire și alipire, facilitând reorganizarea proprietăților conform nevoilor clienților.

Extras Carte Funciară și Apartamentare

Obținerea extrasului de carte funciară și apartamentarea sunt servicii cruciale pentru legalizarea și divizarea proprietăților, gestionate eficient de echipa Galileo Topo.

Exproprieri și Planuri Parcelare

Compania oferă asistență în procesele de expropriere și întocmește planuri parcelare, sprijinind dezvoltările de infrastructură și urbanism.

Avantajele Colaborării cu Galileo Topo

Expertiză și Profesionalism

Echipa Galileo Topo este formată din specialiști cu experiență și cunoștințe solide, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul cadastrului și intabulării.

Tehnologie Modernă

Utilizarea echipamentelor moderne și a tehnologiilor avansate asigură precizia și eficiența tuturor lucrărilor efectuate de Galileo Topo.

Suport Complet și Asistență

Galileo Topo oferă suport și asistență completă pe parcursul întregului proces de cadastru și intabulare, garantând conformitatea cu toate cerințele legale și documentare.

Galileo Topo este partenerul ideal pentru orice proiect ce necesită servicii de cadastru și întabulare. Cu o echipă de specialiști dedicați și tehnologie avansată, compania oferă soluții eficiente și de înaltă calitate pentru gestionarea proprietăților imobiliare.

Pentru mai multe informații și pentru a solicita o ofertă personalizată, vizitați Servicii Cadastru și Întabulare sau contactați echipa la:

  • Adresa: Str. Zizin, Nr. 7, Sector 3, București
  • Telefon: 0766 546 388
  • Email: office@galileotopo.ro